Харківські патрульні під час погоні за п’яним водієм побили припарковані автівки (відео)

Фото: censor.net.ua

Увечері 12 квітня у Харкові сталася низка автопригод, в яких постраждали 5 автівок, включаючи патрульний Toyota Prius.

Все розпочалося з того, що близько 22:50 у провулку Банному, 2 патрульні помітили автомобіль Toyota Самry, водій якого порушив ПДР України. Про це розповіла речниця Управління Патрульної служби Харкова Ангеліна Дісская.

“Водій не зупинився на законну вимогу працівника поліції, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з припаркованим автомобілем “Nissan Primstar”, після чого скоїв наїзд на перешкоду (дерево)”, – розповіла Ангеліна Дісская.

Патрульні почали переслідування порушника. Під час погоні водій службового автомобіля Toyota Prius не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з припаркованим автомобілем Daewoo Lanos. Вдарений  Lanos в подальшому скоїв зіткнення з припаркованим автомобілем Ford Kuga.

Внаслідок декількох зіткнень серед людей ніхто не постраждав.

Під час спілкування з водієм автомобіля Toyota Самry патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд у медичному закладі. Результат огляду склав 1.57 проміле.

На водія автомобіля Toyota Camry патрульні склали три адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП, ст. 124 КУпАП та ст. 122-2 КУпАП. Зібраний матеріал буде передано до суду.

Як повідомляв Харків Times, протягом березня стало відомо про чотири ДТП в Харкові за участю патрульних Toyota Prius. 4 березня близько 2 години ночі на перехресті вул. Гвардійців Широнінців та вул. Валентинівській сталося ДТП за участю автомобіля патрульної поліції Toyota Prius та Lexus GS 250.

Вночі 15 березня на вул. Клочківській, 333 патрульний автомобіль врізався у світлофор.

18 березня о 2:10. на перехресті вул. Ахсарова та просп. Перемоги відбулася ДТП за участі патрульного автомобіля. Внаслідок аварії постраждали троє поліцейських, їх госпіталізували до лікарні.

28 березня на Героїв Праці патрульный Prius вдарив Hyundai.